Zakelijk bellen: met vaste telefoon of smartphone?

zakelijk bellen vast of mobiel

Zakelijk bellen, voorheen werd dat standaard met de vaste telefoon gedaan. Tegenwoordig zien we dat de smartphone steeds vaker wordt gebruikt voor zakelijke telefoontjes. Hoe werkt zakelijk bellen met een smartphone? En waarom wordt een vaste lijn voor zakelijk bellen nog steeds gebruikt? In dit artikel leggen wij uit wat deze opties inhouden en welke optie wij aanraden voor thuiswerkers.

Waarom een vaste lijn?
Een vaste telefoon lijkt in onze moderne en digitale samenleving haast prehistorisch. Toch wordt deze op zakelijk gebied nog maar al te graag gebruikt. Dit komt doordat vaste telefonie voordelige beltarieven heeft. Zeker voor thuiswerkers is een vaste lijn erg voordelig. Je kunt de kosten voor de vaste telefoon namelijk opnemen in een alles-in-1-pakket. Zo betaal je één vaste prijs voor bellen, internet én tv. Hierdoor kun je flink besparen op zakelijke telefoontjes. Door alles-1-een-pakketten te vergelijken kun je tot wel 40% besparen op jouw zakelijke telefoongesprekken.

Dual sim
Het is tegenwoordig ook erg eenvoudig om zakelijk te bellen met een mobiele telefoon. De smartphones van tegenwoordig zijn ontwikkeld voor zakelijk gebruik. De meeste smartphones bevatten namelijk een dual sim optie. Dit betekent dat je twee simkaarten kunt toevoegen aan de telefoon. Zo heb je twee lijnen op een telefoon. Houd op deze manier jouw zakelijke en persoonlijke gesprekken gescheiden en krijg een duidelijk inzicht in jouw zakelijke belminuten.

Een groot voordeel van zakelijk bellen middels mobile telefonie, is dat je altijd en overal bereikbaar bent. Werk je thuis en wil je tussen het werk door even snel een boodschap doen? Dan kun je met een vaste lijn belangrijke telefoontjes missen. Een mobiel abonnement kun je ook afsluiten voor zakelijk bellen. Kies bijvoorbeeld een geschikt sim-only-abonnement met veel belminuten. Dan kun je zonder extra kosten genoeg en erg voordelig bellen.

De beste optie?
Wat is nu de beste optie voor thuiswerkers? Wanneer je thuis werkzaam bent, is de vaste lijn altijd in de buurt. Je kunt erg veel geld besparen door een alles-in-1-pakket te kiezen. Het is aan te raden om deze pakketten goed te vergelijken. Zo geniet je van goedkoop internetten, tv kijken en ook nog eens zakelijk bellen. Zo maak je jouw kantoor aan huis nog aangenamer. Kijk bijvoorbeeld eens naar deze voordelige abonnementen. Hier betaal je een vaste prijs voor internet en zakelijke telefonie. Ben jij een thuiswerker die voor bepaalde opdrachten weleens buiten de deur moet werken? Dan is een vaste lijn niet altijd de beste optie. Met een smartphone met dual sim kun je zowel zakelijk als persoonlijk bellen waar en wanneer jij dat wilt.

Geniet als thuiswerker van voordelig zakelijk bellen met de vaste lijn of met de smartphone. Het is belangrijk om aanbieders, pakketten en abonnementen te vergelijken om zo de deal te vinden die het beste bij jou past.

Dit bericht is gepost in Overig. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *