Zakelijk sim only abonnement

Een zakelijk sim only abonnement is voor heel veel bedrijven erg interessant. Zakelijkbellen.nl zet de abonnementen voor u op een rijtje.

Top-3 Sim Only deals

Prijzen zijn exclusief BTW

  • Gratis nummerbehoud
  • Maandelijks up- en downgraden
  • Vast-mobiel integratie mogelijk
Odido zakelijk
Ga naar Odido
  • Stabiel 5G internet 300 Mbit
  • Reizen zonder extra kosten
  • Unlimited data, bellen & SMS’en
Odido zakelijk
Ga naar Odido
  • Géén aansluitkosten t.w.v. €25,-
  • 14 dagen bedenktijd
  • + 1TB Microsoft 365 cloudopslag
Ga naar Vodafone

Zakelijke kortingsacties

Alleen de beste deals vind je via ZakelijkBellen.nl

Een alternatief is Telfort. Deze aanbieder levert telecom diensten over het KPN netwerk. Ga hier naar Telfort.

Sim only abonnement vergelijken

Wilt u sim only abonnementen vergelijken? Maak dan gebruik van onze vergelijker om een goede keuze te maken. Of kijk op deze site. Hier kunt u sim only abonnementen vergelijken.


Providers

Logo Youfone
Logo Hollands Nieuwe
Logo KPN
Odido zakelijk
Logo Ben

 

Wat is Sim only?

Sim only is met name onder consumenten een populair abonnement. Een sim only abonnement is een ‘los’ abonnement zonder toestel. U krijgt alleen een simkaart met daarop de abonnementsgegevens en telefoonnummer. Daardoor is dit abonnement veel goedkoper dan een abonnement met mobiel.

Met een simonly abonnement kunt u goedkoop mobiel bellen met uw bestaande toestel. U ontvangt namelijk hoge korting op de maandelijkse abonnementskosten. Zoveel dat u soms zelfs meer dan 50% kunt besparen.

Zakelijkbellen.nl-SIM

Zakelijk Sim Only aanbiedingen

Zakelijkbellen.nl Vergelijker

Bent u op zoek naar een zakelijk mobiel abonnement?
Goed nieuws. ZakelijkBellen.nl heeft de top aanbiedingen voor u bij elkaar gezet. Vergelijk zelf om de beste aanbieding te vinden. (TIP: selecteer “Verlengen” voor goedkopere aanbiedingen)

Overstappen of verlengen?

Is uw bestaande (zakelijke) contract bijna afgelopen? Dan adviseren wij altijd om abonnementen te vergelijken en een nieuw abonnement af te sluiten. Uw bestaande contract wordt namelijk stilzwijgend verlengd en mogelijk worden de maandelijkse abonnementskosten ook verhoogd (bijvoorbeeld als het actietarief verloopt). Bij uw huidige provider kan u waarschijnlijk een nieuwe simonly tegen lagere kosten bestellen. Kijk bijvoorbeeld eens bij GSMWijzer.nl.

Wilt u toch een andere provider? Dan is het behouden van uw 06-nummer wel zo handig. Nummerbehoud kan worden aangevraagd vanaf 2 maanden voordat het huidige contract afloopt. Het is wettelijk geregeld dat de nieuwe provider dit afstemt met de huidige provider. De nieuwe provider zegt uw contract op en regelt verder het behoud van uw  telefoonnummer.

Zakelijkbellen.nl-Vergelijken

Prive of zakelijk Sim Only

ZakelijkBellen Vast

Voor een zakelijk simonly abonnement geldt hetzelfde als voor een mobiel abonnement. U bent vrij om zelf te kiezen voor zakelijk of privé. U moet echt wel met een aantal zaken rekening houden:

 • Welke support verwacht u bij een storing?
 • Wordt de telefoon ook privé gebruikt?
 • Voldoet u aan de voorwaarden van de Belastingdienst voor aftrek?

Vaak is een prive abonnement goedkoper dan een zakelijk abonnement voor je mobiel. Daarom kiezen veel medewerkers hiervoor en wordt er door de werkgever een vergoeding beschikbaar gesteld. Het is aan u om hierin de overweging te nemen.

Meer weten? Op het Higher Level-forum is deze vraag al op vele manieren beantwoord.

Vergelijk hier

Laatste update: september 2023