ZAKELIJK MOBIEL ABONNEMENT

Bent u op zoek naar een zakelijk mobiel telefoonabonnement? Gebruik onze vergelijker om een geschikt abonnement naar keuze te vinden. Kies eventueel de provider, het aantal belminuten en de internetbundel om het overzicht beter te filteren.

Top-3 zakelijk mobiel abonnementen

Prijzen excl. BTW

iPhone 14Pro – 512 GB

 • Géén aansluitkosten t.w.v. €25,-
 • Gratis nummerbehoud
 • 5G op het krachtige Giganet
Ga naar Vodafone
Samsung Galaxy S22 zakelijk mobiel

Galaxy S22 – 128GB

 • Snelste data netwerk
 • Databundel delen
 • Gratis nummerbehoud
Odido zakelijk
Ga naar Odido
Apple iPhone 15 - Zakelijk mobiel Odido

Iphone 15 – 256 GB

 • Maandelijks up- of downgraden
 • Reizen zonder extra kosten
 • Vast-mobiel integratie mogelijk
Odido zakelijk
Ga naar Odido

Zakelijk abonnement vergelijken

U kunt hieronder de verschillende telefoons en abonnementen met elkaar vergelijken.

Providers

Zakelijk mobiel of prive?

Heb ik een zakelijk mobiel abonnement of kan dit ook prive? Deze vraag is met name onder ZZPers veelgehoord. Op het Higher Level-forum is deze vraag al op vele manieren beantwoord. De belangrijkste zaken waar rekening mee gehouden moet worden zijn:

 • Welke support verwacht u bij een storing?
 • Wordt de telefoon ook privé gebruikt?
 • Voldoet u aan de voorwaarden van de Belastingdienst voor aftrek?

Vaak is een prive abonnement voor je mobiel goedkoper dan een zakelijk abonnement. Daarom kiezen veel medewerkers hiervoor en wordt er door de werkgever een vergoeding beschikbaar gesteld. Het is aan u om hierin de overweging te nemen.

Zakelijkbellen.nl-Zakelijk-mobiel-of-prive

Onze vergelijker

In de vergelijker vindt u de aanbiedingen van de belangrijkste aanbieders zoals KPN, Tele2, Ziggo en Vodafone. Maar natuurlijk ook van de andere providers. Heeft u voorkeur? Gebruik het filter aan de rechterkant op mobiele abonnementen bij een specifieke provider te tonen. Hieronder leggen we nog even kort de overige opties uit.

Maximale abonnementsprijs

Met de maximale abonnementsprijs stelt u in hoeveel u maandelijks maximaal wilt uitgeven aan een abonnement.

Maximale toestelprijs

Heeft u een budget waar u binnen wilt blijven? Gebruik dit filter om de maximale éénmalige bijdrage voor het toestel te berekenen.

Minimaal aantal minuten

In het bedrijfsleven wordt er nog veel gebeld. Bekijk uw oude rekeningen een keer om te zien hoeveel belminuten u maandelijks ongeveer gebruikt. Op basis daarvan kunt u in het filter invullen hoeveel minuten het abonnement minimaal moet hebben.

Minimale internetbundel

Internet (3G/4G) is bijna onmisbaar op een mobiel. Stel hier in hoeveel MB’s u verwacht te gebruiken. Meer informatie is ook te vinden op https://www.zakelijkgsmabonnement.nl/

Goedkope mobiele telefoon

Bij een mobiel abonnement hoort een telefoon, maar in sommige gevallen is het goedkoper om een los toestel aan te schaffen in combinatie met een sim only abonnement. Maar waar vind u nu het goedkoopste toestel? Een mogelijkheid is bijvoorbeeld bij dit bedrijf waar een een goedkope iPhone kan kopen. Maar er zijn voldoende andere mogelijkheden. Google kan hier goed bij helpen.

Vergelijk ze hier
ZakelijkBellen.nl Goedkope Mobiele telefoon